Griepvaccinatie tegen het licht

In het nieuws: onderzoek naar vaccinatie tegen influenza door de bekende Johns Hopkins-universiteit in Baltimore, USA. Peter Doshi publiceerde hierover in de British Medical Journal (BMJ).

Doshi meent dat de griepprik minder veilig is dan gemeld en tegelijk minder effect heeft. Bij tussen de 1 en 33 procent van de gevaccineerden wordt met de griepprik influenza voorkomen. Aanwijzingen dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen worden voorkomen, zijn er niet. Een Australisch onderzoek concludeerde dat 1 op de 110 kinderen na een vaccinatie tegen H1N1-griep last kreeg van stuipen, terwijl onder volwassenen het aantal gevallen van narcolepsie steeg. Bij jonge kinderen tot vijf jaar zou de griepprik geen enkele bescherming bieden, terwijl ze met de prik wel schadelijk kwik en aluminium binnen krijgen.

Het nemen van de prik zou de kans op griep slechts vergroten door de het immuunsysteem onderdrukkende werking van kwik, dat bovendien verdacht wordt van het veroorzaken van Alzheimer en andere degeneratieve ziektes.

In feite zegt Doshi dat de promotie van griepprikken frauduleus is.

Pagina geschreven 14-10-2014.

- - -